
امسال، بیست و هشتمین همایش روز ملی صنعت بیمه که موضوع آن؛ «نقش صنعت بیمه در رونق اقتصادی با محوریت دیجیتال» بود، – با توجه به صدور مجوزهای برگزاری همایشها در اثر کاهش همهگیری ویروس کرونا – با ثبتنام و حضور بیش از 2000 شرکتکننده در دانشگاه الزهرا در چند سالن بصورت همزمان، برگزار شد.
جمع شرکتهای بیمه برای اهداف نزدیک؛
در همایش بیمه و توسعه 1400، مدیران عالی صنعت بیمه، مدیر بیمه مرکزی، مشاور اقتصادی رئیس جمهور، تنی چند از نمایندگان مجلس، اعضای هیات عامل بیمه مرکزی، دبیرکل سندیکای بیمهگران ایران و رئیس پژوهشکده بیمه، حضور داشتند.
همایش روز ملی صنعت بیمه طی دو روز، 13 و 14 آذر ماه جاری برگزار شد. این همایش، بصورت آفلاین و آنلاین شامل؛ چندین پنل، کارگاه و نشست خبری بود.
شش عنوان اصلی، رویکرد همایش روز ملی صنعت بیمه امسال را پیشتازانه جلوه میدهد و اگر شرکتهای بیمه و نهادهای نظارتی همت بخرج دهند، از مرز شنیدن بگذرند و گامی بسوی اقدامات عملی بردارند، شاهد نزدیکتر شدن صنعت بیمه کشورمان با استانداردهای روز جهان خواهیم بود.
در همایش بیست و هشتم صنعت بیمه، پنلهایی با ایدههای جذاب روبرو بودیم. مانند؛ «نقش تحول دیجیتال در توسعه خدمات بیمه کشاورزی در کشور»، «ارائه مدل رتبهبندی دورهای عملکرد شرکتهای بیمه در فاز پرداخت خسارت»، «ﻧﺤﻮه ﻧﻈﺎرت و ﻟﺰوم ﺑﺎزﻧﮕﺮی در ﻗﻮاﻧﯿﻦ و ﻣﻘﺮرات ﺑﯿﻤﻪای» و چندین پنل علمی دیگر که هر یک از آنها در صورت قانونمندی و اجرایی شدن در سطح ملی میتواند به توسعه کشور کمک کند.
در روز اول چه گذشت؛
در روز اول همایش روز ملی صنعت بیمه، برنامههای آغازین چنین بود؛
- سخنرانی دکتر کردبچه – رئیس پژوهشکده بیمه
- سخنرانی دکتر کریمی – دبیر کل سندیکای بیمه گران ایران
- سخنرانی دکتر سلیمانی – رییس شورای سیاستگذاری همایش و رئیس کل بیمه مرکزی
- سخنرانی دکتر رضایی – معاون اقتصادی رییس جمهور
- رونمایی از سند برنامه راهبردی صنعت بیمه
- انتخاب “چهره ماندگار” و “کتاب سال” صنعت بیمه در بخش تالیف و ترجمه توسط دکتر قنبرزاده (دبیر علمی همایش)
- گزارش دکتر عبداللهی (معاون توسعه مدیریت و منابع بیمه مرکزی) از فرایند انتخاب کارمند و مدیر شایسته
مانند سالهای گذشته بیش از بیست هزار کاربر از شبکههای اجتماعی این رویداد را تماشا و تعقیب کردهاند که برای یک موضوع نسبتا تخصصی یک رکورد محسوب میشود.
همچنین چند فیلمبردار و عکاس موسسه دهکده هنر، حواشی این رویداد را ضبط کردند تا در هر چه بهتر شدن آن در سالهای بعد گامی موثر برداشته شود و همه زوایای این همایش بزرگ دیده شود.
پوشش تصویری این همایش توسط تیم متخصص موسسه فرهنگی هنری دهکده هنر، همزمان در پنج سالن انجام شد. از جمله اقدامات انجام شده توسط موسسه دهکده هنر میتوان به موارد زیر اشاره کرد؛
- تصویربرداری در تالار اصلی دانشگاه الزهرا (نور) با 5 دوربین
- تصویربرداری با کرین در سالن اصلی
- تولید محتوای گرافیک و موشنگرافی
- تولید و پخش بین برنامه پوستر موشنها
- پوشش تصویری و سویچ و کارگردانی همزمان در پنج سالن
- ضبط کامل برنامهها در پنج سالن
- استقرار واحد رژی دوم با سه دوربین در سالنهای جنبی
- پوشش تصویری پنلهای همایش بصورت آنلاین و آفلاین در سالنها
- انجام مصاحبه و گزارش
بطور قطع پوشش تصویری و پخش زنده کامل چنین همایشهایی که بطور کامل و با کیفیت بالا انجام میشود، در اطلاعرسانی برای عموم مردم، رغبت بیشتر برای دیدن و شنیدن، شفافسازی و بازگشت به یک آرشیو غنی، بسیار مهم و با ارزش است.
تجهیزاتی که در این همایش بزرگ، توسط موسسه فرهنگی هنری دهکده هنر استفاده شده است، شامل؛
– تجهیزات پخش زنده
– تجهیز و نصب ویدئو وال (LED) در سالن همایش به متراژ 49 متر مربع
– تجهیزات صدابرداری
– تجهیزات عکاسی
مراحل انجام پروژه؛
– ارائه پروپوزال پروژه
– رایزنی و جلسات هماهنگی
– جمع بندی و برنامه ریزی اقدامات مورد نیاز
– مشخص شدن زمان اجرای برنامه
– تشکیل تیمهای اجرایی (تیم کارگردانی و تولید، تیم صدا، ال ای دی، لایواستریم، تیم تولید محتوا، تیم صدا، تیم خبری و رسانه)
– تجهیز سالن همایش
– تنظیم کنداکتور پخش
برای کسب اطلاعات درباره اجاره تجهیزات و سایر خدمات از جمله؛ پخش زنده و واحد سیار با شماره تلفن؛ 09120216167 تماس بگیرید.